top of page

SOBRE YUAN SHEN

YUAN SHEN – Centre per al Desenvolupament de l’Ésser humà us ofereix diferents pràctiques tradicionals per a cuidar i refinar els diferents aspectes que componen l’ésser humà: cos, emocions, ment, energia…

L’activitat principal gira al voltant de pràctiques tradicionals: Tai Txi Txuan, el Txi Kung, Yi Quan i Meditació, on oferim formació contínua en format de classes regulars setmanals i intensius mensuals en cap de setmana. Altres pràctiques que incideixen especialment en algun camp que també podeu trobar: Stretching Global ActiuDansa (nens i adults), Ioga.

Per a les necessitats específiques de cada persona desenvolupem diverses activitats puntuals, i oferim teràpies individuals (Mètode d’Indagació Terapèutica, Kinesiologia, Shiatsu, Acupuntura i Massatge )

Periòdicament oferim intensius de Tai Txi Tuan, Txi Kung, Meditació Mindfullness, així com tallers teràpeutics, de desenvolupament personal i cursos formatius.

Disposem de dues sales per a la pràctica, tant per a les activitats pròpies del centre com per a les externes, equipades per a sessions on-line i una sala per a massatges i teràpies.

sala_gran.jpg
Jordi Canaleta - Yuan Shen - TaiTxi - QiGong - Meditació.jpg

Jordi Canaleta i Vilaplana

Professor de Tai Txi Txuan, Qi Gong (Txi Kung), Relaxació-Antiestrès, Meditació i codirector de Yuan Shen

Nascut l’any 1962 a Sta. Coloma de Farners (Girona)

Comença la pràctica del Tai Txi Txuan i el Qi Gong al 1988, és a través de diferents mestres i instructors com: Carmen Lopez, Ernesto Prieto, Dari Echemendia, Jesús Rodriguez. Juan Li, Juanolo Gutierrez, Juan Gorostidi, Tew Bunnang, Won Kiev, Sam Tam, Lee Tien, Tiziano Grandi, Patrick Kelly, Javier Sánchez. El 1999 comença a impartir classes regulars, tallers i seminaris.

Eventualment és convidat a impartir seminaris a Cuba i Mèxic.

Instructor de Mindfulness segons el “Curs de vida basada en el Mindfulness (MBLC), per la “Mindfulness Assotiation” UK (Regne Unit).

Diplomat en Stretching Global Actiu per la Universitat de Teràpies Manuals de Saint-Mont (França).

Actualment està aprofundint en el Tai Txi Txuan amb Patrick Kelly segons les ensenyances del Gran Mestre Huang Sheng Shyan, i en Yi Quan amb Fernando Lasa segons les ensenyances de Wang Xiang Zhai. Així com la Formació en ATB Awareness Through the Body.

La formació en diferents teràpies de caràcter energètic i de Qi Gong, fan una aportació cap a la salut integral en les seves pràctiques. Així com la Meditació de la No-dualitat, un camí directe a l’auto-coneixement del Ser.

Guillem Bernadó Gil de Bernabé

Professor de Tai Txi Txuan i codirector de Yuan Shen

Nascut a Barcelona el 1973, comença a practicar Arts Marcials als 20 anys, decantant-se definitivament per l’estudi i pràctica del Tai Txi Txuan als 25 anys, dintre de la línia de Tew Bunnag. L’any 2002 comença a ensenyar a diferents centres de Barcelona i Girona, impartint també tallers a Alacant. Insatisfet per la manca de profunditat dels coneixments adquirits, inicia una búsqueda personal dins el món del Tai Txi, fins que el 2005 entra en contacte amb Patrick Kelly a través de l’escola de l’italià Tiziano Grandi. Des d’aquell moment deixa enrere tot l’après anteriorment per centrar-se en l’estil que ensenya actualment, el de l’escola del Mestre Huang Sheng Shyan, segons les ensenyances de Patrick Kelly, que ofereix un sistema pas a pas per al propi desenvolupament.

El 2013 comença a oferir una sèrie de tallers a Chicago (USA), en col·laboració amb Tim Suh.

Diplomat en Stretching Global Actiu per la Universitat de Teràpies Manuals de Saint-Mont (França).

Actualment ensenya  Tai Txi a temps complet a 9 Clouds Studio (Shanghai), sota la direcció de Patrick Kelly, visitant regularment Yuan Shen per oferir tallers i seminaris de profundització.

El 2020 crea la plataforma d'aprenentatge online TaijiStream, com a suport per a aquells que no tenen accés a classes en persona. Visita TaijiStream

Lia Taichi Yuan Shen Girona.jpg

Lia Alves

Professora de Tai Txi Txuan

El seu interès per l'aspecte intern de les Arts Marcials comença ja des dels 7- 8 anys, però no va ser fins als 26 anys que comença a praticar Tai txi a Reus, durant dos anys. Després d'una pausa de 6 anys, re-comença a Yuan Shen, el gener farà 13 anys, amb Guillem Bernadó, seguint la línia de Patrick Kelly, amb els qui segueix estudiant.

bottom of page