top of page

DANSA MALKOVSKY Nens
amb Julie Tran

La dansa Malkovsky per a nens es va desenvolupar a França amb l'aportació de professors i inspectors de les escoles infantils. Proposa una activitat molt diversa que tracta de respectar el desenvolupament integral dels infants.

Permet als nens:

     desenvolupar els seus moviments,
     buscar el seu equilibri,
     millorar la seva agilitat,
     utilitzar l'entorn,
     explorar les possibilitats de motricitat.

Els moments de música i de cançons els ajuden a sentir el ritme i la riquesa de les paraules.

Com que s'aprèn millor jugant, les classes ofereixen un espai de joc i d'alegria. Les activitats, materials, músiques,… varien per despertar la curiositat i la sensibilitat.

Horari: Dimecres 17:30 - 18:30

 • Web
 • Email
 • WhatsApp
ballon.webp
Kundalini Yoga Bhajan - Eva Lafuente.jpg

KUNDALINI YOGA
amb Eva Lafuente

També anomenat “El Yoga de la consciència”, segons les ensenyances del Yogi Bhajan

És una eina dinàmica i poderosa dissenyada per donar-nos l'experiència i habilitat necessàries per enfrontar amb èxit els desafiaments en la nostra vida.

És practicada a l’Índia des de fa milers d’anys, convertint-se en un estil de vida sana, cuidant i enfortint el cos i la ment.

Utilitza una sèrie de postures (asanes), tècniques de respiració (pranayames), meditacions, mantres ( cants sagrats ) i relaxacions per poder equilibrar el sistema glandular, enfortir el sistema nerviós, purificar la sang i ampliar la capacitat pulmonar, portant equilibri al cos, ment i ànima.

Kundalini Yoga és va mantenir en secret fins l’any 1969, quan el mestre Yogi Bhajan l’ensenya obertament a Occident, regalant els coneixements tècnics i espirituals que havia estudiat i dominat.

Horari: Dijous a les 19:30

 • Web
 • Email
 • WhatsApp

DANSA MALKOVSKY Adults
amb Julie Tran

La dansa Malkovsky es practica a través d'uns moviments bàsics que es desenvolupen del que és simple al més complex. Aquests moviments es retroben a les danses i coreografies treballades al llarg de l'any.

Beneficis:

     Salut: La dansa Malkovsky és una manera de descobrir com el cos s'hauria de moure sense les pressions socials, laborals i personals que li imposem. Entenent quines són les lleis del moviment, es pot trobar estalvi denergia i conservació del cos, casa nostra de tota la vida.
     Expressió: Tenir a la vostra disposició un moviment natural, lliure de les condicions exteriors, permet expressar-se amb el cos. El seu ésser sencer pot alliberar les emocions permetent una de la nostra necessitat bàsica: comunicar.
     A banda de treballar individualment i de desenvolupar una nova consciència de si mateix, la dansa permet també al practicant saber ubicar-se, parar atenció als altres, al seu entorn, la música. La vida és moviment, i saber moure's al món és sinònim de saber viure.

Horari: Dimecres 18:30 - 20:00 / Divendres 10:00 - 11:30

Dansa suau: Dimecres 10:00 - 11:00

 • Web
 • Email
 • WhatsApp
Dansa Malkovsky Julie Tran Yuan Shen Girona.png

ARTTERÀPIA i DANSATERÀPIA
amb Álvaro Prats

“És jugant i només jugant que el nen o l’adult és capaç de ser creatiu i usar completament la seva personalitat, i és només sent creatiu que l’individu es descobreix a si mateix”
Donald W. Winnicott. Pediatra, psiquiatra i psicoanalista 

 

L’Artteràpia i la Dansateràpia ofereixen un tractament continuat i profund que ens ajuda, per una part, a l’acceptació necessària davant de les dificultats emocionals, i per una altra, potencia aquelles capacitats (funcionals, emocionals i socials) que encara resten intactes. A través de la creació ens reconnecta a la vida perquè la vida és un procés de creació constant. 

Un treball terapèutic amb l’art sostingut en el temps, dóna l’oportunitat a la persona de realitzar un recorregut on poder donar lloc i integrar les seves dificultats, sostenir els possibles malestars i activar les seves energies creadores per tal de seguir essent una persona amb capacitat de desig i de (re)construcció del seu propi camí vital.

Horari: Dilluns de 10:00 a 12:00 i de 19:00 a 20:30

 • Dribbble
 • Email
 • WhatsApp
bottom of page