top of page

SOBRE YUAN SHEN

YUAN SHEN – Centre per al Desenvolupament de l’Ésser humà us ofereix diferents pràctiques tradicionals per a cuidar i refinar els diferents aspectes que componen l’ésser humà: cos, emocions, ment, energia…

L’activitat principal gira al voltant de pràctiques tradicionals: Tai Txi Txuan, el Txi Kung, Yi Quan i Meditació, on oferim formació contínua en format de classes regulars setmanals i intensius mensuals en cap de setmana. Altres pràctiques que incideixen especialment en algun camp que també podeu trobar: Stretching Global ActiuDansa (nens i adults), Ioga.

Per a les necessitats específiques de cada persona desenvolupem diverses activitats puntuals, i oferim teràpies individuals (Mètode d’Indagació Terapèutica, Kinesiologia, Shiatsu, Acupuntura i Massatge )

Periòdicament oferim intensius de Tai Txi Tuan, Txi Kung, Meditació Mindfullness, així com tallers teràpeutics, de desenvolupament personal i cursos formatius.

Disposem de dues sales per a la pràctica, tant per a les activitats pròpies del centre com per a les externes, equipades per a sessions on-line i una sala per a massatges i teràpies.

sala_gran.jpg
bottom of page