SHIATSU
Teràpia manual Japonesa

El Shiatsu és un massatge procedent del Japó, que combina pressions a diferents punts i canals energètics del cos, amb estiraments suaus, mobilitzacions i d’altres estímuls.
L’objectiu del Shiatsu és equilibrar l’energia vital, proporcionant una agradable sensació de benestar general.
El Shiatsu es beneficiós tant per mantenir la salut com per tractar i alleujar certes patologies com ara el mal d’esquena, dolor i rigidesa articular cansament, insomni, estrès, contractures, problemes circulatoris, digestions pesades… entre altres.
El Shiatsu es recomana a persones de qualsevol edat, des dels infants fins a la gent gran i dones embarassades. És una bona eina per a millorar i conservar la salut.
Una sessió de Shiatsu té una durada d’una hora aproximadament, i es realitza sobre roba còmoda, preferiblement de cotó. És recomanable no estar en plena digestió, abans del tractament. Durant la sessió s’experimenta relax, que perdurarà un cop finalitzada la sessió.

ITO-THERMIE
Teràpia Japonesa d’escalfor

 

Ito-thermis és una teràpia d’estimulació mitjançant escalfor (moxibustió), pressió digital (shiatsu) i fricció (massatge).
Es una tècnica completa i senzilla que sintetitza les diferents teràpies orientals com l’acupuntura, el massatge, el shiatsu, la moxibustió i l’aromateràpia. Aquesta combinació d’estímuls produeixen un efecte profund i beneficiós per la salut.
Amb la Thermie teràpia s’obtenen excel·lents resultats en cas de debilitat general, cefalees, migranyes, dolors musculars, contractures, mal d’esquena, cervicàlgies, lumbàlgies, mala circulació, cames pesades… està indicada per a persones de totes les edats, des de la gent gran fins als nens.
La Thermie teràpia proporciona vitalitat al poder natural del cos humà de regenerar-se i per tan, de curar-se a si mateix.

 

Esther Ros Costa
Professionalcertificada d’antigimnasia, Thérèse Bertherar.
Terapeuta de Shiatsu, formada a l’institut Internacional de Shiatsu de Barcelona.
Terapeuta d’Ito-thermie formada per mestra japonès Hido Asai.
I monitora de Do-in (estiraments i auto-massatge).

Tel. 634126837
esther.roscosta@yahoo.es

Share This