MASSATGE VIBRACIONAL

 

El Massatge Vibracional treballa en base a les diferents freqüències en què la naturalesa de l’organisme cos-ment està vibrant. Forma part d’un tractament integral de l’Ésser humà sota un concepte holístic.

En tot cos trobem una gran diversitat de freqüències. D’entre elles podem distingir freqüències en excés i freqüències en mancança, sent aquestes últimes detectades i activades pel terapeuta vibracional, de manera que el mateix organisme pugui posar en funcionament el sistema que li permet mantenir-se en homeòstasi.
Durant la sessió tenim la possibilitat d’utilitzar diferents eines que expandeixen la vibració, per exemple la producció de so que es transmetrà a través de suaus i intenses vibracions provocant una profunda i efectiva relaxació, on l’organisme troba el terreny perfecte per a la sanació.

 

 

BENEFICIS

– Expandeix i intensifica el cos àuric, que actua com a defensa energètica.
– Treballa sobre l’equilibri entre els dos hemisferis cerebrals, resultant ideal per a persones molt racionals o amb estrès mental.
– Excel·lent per a l’ansietat i la concentració.
– Relaxa cos, ment i esperit.
– Millora la resposta enfront de l’estrès.
– Actua com a font d’energia per tot el cos.
– Ràpid assoliment d’una relaxació profunda.
– Alleugeriment de tensions, dolors i bloquejos en el cos.
– Disminució de l’ansietat, tensió i agressivitat.
– Experiències d’auto-coneixement, Obertura del cor i aprofundiment de la sensibilitat.
– Augmenta la circulació dels fluids corporals.
– Activa l’eliminació de toxines (relaxant la tensió cel.lular i permetent millorar l’intercanvi d’oxigen entre cèl·lules, equilibrant el pH del cos).

Terapeuta: Jordi Canaleta – 654 605 710

Share This