TERÀPIES

Vivim una relació entre causa i efecte , entre el símptoma i la seva causa, i ens endinsem en la recerca d’aquest origen, on suposadament alguna raó genera un canvi cap a una direcció no desitjada, que anomenem malaltia.
Si hi ha un origen, aquest és el malalt mateix, l’individu sense el qual no hi ha manifestació que sigui interpretada com a bona o dolenta. Això que anomenem malaltia es manifesta en tota la natura, i només és la nostra interpretació la que genera conflicte. Conflicte entre el que és i el que hauria de ser , o ens agradaria que fos. El que hauria de ser no existeix, sempre està per arribar, i quan aparentment apareix a la nostra consciència és el precís moment en que ja està desapareixent . És el permanent joc entre els oposats , i això és la vida , “allò que és”.
Aleshores, existeix la malaltia? o potser tan sols existeix el malalt , un individu en lluita permanent amb el que és, amb la realitat, resistint-se a l’evidència, a la permanent transformació d’un organisme multidimensional en el qual està identificat com la realitat última. Presoner i esclau de la vida per negar la mort (que irremeiablement l’acompanya en cada un dels actes que transcorren en la seva vivència) el malalt es nodreix del desig de canviar i de l’esperança, “que és l’últim que es perd “.
El que anomenem malaltia és simplement el procés en que l’organisme atén la llei de l’univers, una manifestació que s’expressa permanentment davant nostre. Lluitar per canviar una manifestació que no és del nostre grat, sense conèixer la llei, implica una dosi elevada d’ignorància, i és aquesta ignorància que crea al malalt, víctima i resultat de la mateixa llei .
Obrir la visió de la mirada a través de la vivència real del que és, permet alliberar-nos del patiment que genera la ignorància, i permet experimentar cada moment en la seva màxima expansió com el primer i l’últim.
Quan estem en comunió la causa desapareix i en ella el malalt, tan sols queda una manifestació que anomenem vida, on el binomi malalt / malaltia coexisteix com un aspecte més de la naturalesa manifestada en tot el seu esplendor.

 

Article de Jordi Canaleta publicat a la revista GIROSALUT l’abril del 2014

MASSATGE VIBRACIONAL

 

El Massatge Vibracional treballa en base a les diferents freqüències en què la naturalesa de l’organisme cos-ment està vibrant. Forma part d’un tractament integral de l’Ésser humà sota un concepte holístic.

SHIATSU - ACUPUNTURA - NATUROPATIA

 

El Ling Shu  (obra clàssica xinesa) diu: “ Gràcies als meridians, l´interior del cos pot comunicar-se amb el mon exterior”, i és així que l´acupuntor, basant-se en la relació existent entre una zona específica de la pell i un òrgan determinat, mitjançant la introducció d´agulles o aplicant calor, contribueix al propòsit de guarir i prevenir malalties.

 

Share This