Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Txi kung i meditació Zen (26 oct)

26 d'Octubre de 2018, 20:00 - 28 d'Octubre de 2018, 12:00

Amb el Txi kung treballem el Cultiu de l’energia interna, on l’activació i distribució de l’energia s’esdevé a traves d’un procés on «Yi» (ment intenció) te un paper primordial.
En aquest seminari incidirem en les bases del Txi kung per la generació i acumulació de l’energia, i de la «Ment Intenció», amb exercicis simples que poden ser practicats tant per Iniciats amb experiència com no iniciats.
La meditació Zen ens permet enriquir aquesta practica assentant la ment cap a una comprensió profunda de la nostre naturalesa essencial.

Tot això en un entorn privilegiat, on la naturalesa acompanya amb harmonia la nostre practica.

Instructor de Txi kung:

Jordi Canaleta. Fundador i Co-Director del Centre pel Desenvolupament de l’Ésser Humà YUAN SHEN, Girona, imparteix classes i seminaris de Tai-Txi Txuan, Txi- Kung, Meditació. Està format en Txi kung en el sistema Lohan, en Yi Chuan a traves de Fernando Lasa segons les ensenyances de Wang Zhian Zhai i en Tai Txi Txuan segons les ensenyances del Mestre Huang Sheng Shyan, a traves de Patrick Kelly.

www.yuanshen.cat

Meditació Zen a càrrec de:

Tonda Horak. Originari de la Republica Txeca, va ser monjo zen a corea durant 10 anys, vivint, estudiant i practicant a diversos temples, especialment Hwagyesa i Musangsa. Desde el 2010 viu a Catalunya, on es membre fundador del Bori Centre Zen de Barcelona i Bori Sa (Alta Garrotxa). Actualment resideix a Borisa i dedica el seu temps exclusivament a la pràctica i els nostres Centres Zen.
Bàrbara Pardo. Practica la meditació zen desde fa més de 20 anys i s’ha format a diversos Centres Zen de l’Escola Kwan Um arreu del món. Directora del Bori Centre Zen desde l’any 2000, ha viscut els darrers 10 anys al Bori Centre Zen (Barcelona) i Borisa (Alta Garrotxa), dels quals és membre fundadora. Resideix a Borisa i divideix el seu temps entre el Centre Zen i la editorial La Liebre de Marzo.

Preu: 190€ / 140€ ( alumne Yuan Shen i soci EKUZ)
Més informació i inscripcions: boricentrozen@hotmail.com
(El termini d’inscripció finalitza 3 dies abans del taller)

Mostra els detalls

Inici:
26 d'Octubre de 2018, 20:00
Finalització:
28 d'Octubre de 2018, 12:00
Categoria d'Esdeveniment:
Web:
www.yuanshen.cat

Recinte

Bori Sa (Puli)
Sales de Llierca
Sales de Llierca, Girona 17853 Espanya
+ Mapa de Google
Telèfon:
654 605 710

Organitzadors

Bori Centre Zen
Yuan Shen