Formació de Professors de Ioga

Precisió, Integració i consciència

El prestigi de l’Escola Internacional de Ioga és donat pel reconeixement que li han atorgat les organitzacions de Ioga més importants. Aquest prestigi,i allò pel que la Formació de Professors de Ioga és coneguda, està basat en una formació humana que té com a objectiu el desenvolupament integral de l’Ésser.

La Formació es proposa com un procés intens en el qual l’alumne té l’oportunitat de conèixer i aprofundir en les eines que li proporciona el Ioga, depenent de les seves pròpies capacitats, anhels i experiències, sense deixar de costat la tradició mil·lenària però abordant els diferents aspectes que conformen una visió integradora, evolucionista i oberta.

La Formació proposa un Ioga basat en el desenvolupament de la sensibilitat, la consciència sensorial, l’atenció sostinguda, la fluïdesa, la respiració conscient i la autoindagació. Tot això encaminat a despertar la consciència i la realització de l’Ésser en llibertat. Estimula els alumnes a l’escolta del cos, a la comprensió dels processos psicomentals i a recobrar connexió, integritat i obertura dins de si mateix.

La metodologia és eminentment pràctica i facilita a l’alumne una experiència directa i personal, un enteniment objectiu, l’espai adequat per despertar els seus propis potencials i els coneixements teoricopràctics que creen la base d’una formació honesta i lúcida. El Programa de Formació és una proposta: integradora, inclusiva, oberta, honesta, sensible i evolucionista.

Presencial – En línia – Residencial

Meditació taoista
Share This