DANSA INTEGRACIÓ

Un espai de Dansa des d’un mètode d’ensenyament que contempla una visió holística sobre el nivell físic, l’energètic, l’emocional i el mental.
Estudi de moviments de danses Ancestrals units al desenvolupament de la capacitat auto-creativa. Les sessions s’adapten a tothom, és una activitat molt extensa que ofereix exercicis per mantenir el cos en forma, desenvolupar la part artística i elevar l’estat de consciència: tècnica moviments ancestrals, interpretació, musicoteràpia, exercicis sensorials…

DANSA PÈLVICA

Espai exclusivament dedicat a la pràctica de moviments pèlvics.
Aprenem la tècnica de diverses formes de moviment: ritmics, ondulants i circulars des d’una pràctica conscient amb l’acompanyament de respiracions específiques i de diversos estils musicals. La pràctica de moviments pèlvics ofereix molts beneficis a nivell de salut, a més a més de ser una activitat molt relaxant, tant introspectiva com expansiva i divertida, ajuda a sanar bloquejos energètics i a reconnectar amb aspectes interns sobre tot referents a la naturalesa femenina.

DANSA HAWAIANA (HULA)

Hula és la dansa indígena de Hawaii. Per mitjà del Hula els hawaians expressen els costums de la seva cultura i els els seus valors espirituals.
Als cursos de Hula estudiem la tècnica de moviment, aprenem coreografies d’estils tradicionals (Kahiko) i d’estils moderns (Auana) Introduïm dins tot aquest aprenentatge la pràctica de la tècnica auto-sanadora HO’OPONOPONO.
Un viatge sublim i càlid on enfortim el cos i la ment des de la gran bellesa que ens ofereixen aquestes danses.

“Art i Salut”
telf: 657 51 90 24
Share This